1920 Themafeest Decor


Jaren 20 Decor


Welkom bij de ‘roerige’ jaren '20 en de ondergrondse Cotton Club, die beroemd werd vanwege illegaal gokken tijdens het alcoholverbod.
Ons themafeest uit de jaren 1920 behoort tot onze populairste thema's. Deze spannende periode in de geschiedenis brengt alle glitter en glamour van de verbodsdagen, waarin gangsters de straten en ondergrondse clubs regeerden, op je locatie.

De locatie/ decor
Met zoveel prachtige art deco-gebouwen, die nog steeds in gerestaureerde schoonheid bestaan, is het een kwestie van kiezen om de perfecte locatie te vinden voor uw thema-avond! Als u die ideale evenementenruimte al hebt gevonden, kunnen we samenwerken om de locatie te optimaliseren voor de ultieme impact van de jaren 1920!
Heeft u hulp nodig bij het vinden van uw locatie? We bieden gratis locatie-sourcing voor al onze klanten; van het vinden van de locaties die geschikt zijn voor de brullende 20's tot een site-inspectie en onderhandeling namens u, om de beste prijs voor u te garanderen.
Wij beschikken ook over een eigen locatie in Lelystad, die wij helemaal kunnen omtoveren tot een ProhibitionBar! Neem contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden!

Locatie transformatie - Waar de magie begint…
Ervaar de glitter en glamour van dit pittige en elegante tijdperk door een smaakvol gebruik van rekwisieten, decor, tafeldecoratie en nog veel meer.
Uw locatie kan worden omgetoverd tot een verfijnde jazzclub uit de jaren 1920, compleet met op art deco geïnspireerde rekwisieten en zachte sfeerverlichting. De tafels worden elegant gedecoreerd met zwart-witte struisvogelveren of onze ‘gangster’ uitsparingen met zwart-witte stoelbekleding.
Voeg dat extraatje toe met onze rekwisieten in artdeco-stijl voor fotomomenten, waarmee dit prachtige en verfijnde thema wordt voltooid. Uw gasten zullen het gevoel hebben dat ze terug in de tijd zijn gegaan!

Laat ons u vermaken
Het zou geen echt feest van de jaren 1920 zijn zonder de briljante reeks topartiesten die erbij horen! Van klassieke dansacts uit die tijd (zoals de Charleston en Lindy) tot drama's van 'verbod op party-invallen', die zich voor de ogen van uw gasten afspelen.
Bent u op zoek naar muzikaal entertainment, om uw gasten de dansvloer op te slingeren? We hebben alle muzikale‘smaken’ van het tijdperk binnen handbereik; van jazzbands tot geweldige solozangers, die de tophits van die tijd uitvoeren. Wij bieden voor elk (en voor elke gelegenheid) wat wils…

Een paar ideeën voor uw feest:
Vintage dj, Burlesque danseressen en acrobaten, livemuziek, little people (vroeger onterecht ‘lilliputters’ genoemd), live size champagne glas-act, danseressen met grote verenwaaiers, etc.Veel meer entertainment vindt u op:
burlesque-act.nl
Catering, canapés en lekkere 1920-hapjes vindt u op: 1920-catering.nl
Kijk voor de beste Vintage Dj op: 1920dj.nl
The Prohibition Bar - 1920 cocktailbar 1920catering.nl
Contactgegevens:
Bel ons:
Vanuit Nederland: Telefoon & WhatsApp: 0320 - 69037 Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525
E-mailadres: artiesten.feest@gmail.com
of chat met ons via de chatfunctie op deze website!
Des te meer acts u boekt, deste groter de korting! (Actie: bij het boeken van 5 acts is één act gratis!)Contact vanuit Nederland
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629 457407 of 0644 508525 Laura Rivas
E-mail: artiesten.feest@gmail.com

Contact from outside the Netherlands
Tel: 0320 769037
Mobile: 0629457407 of 06 44508525Laura Rivas
E-mail: artiesten.feest@gmail.com
Jaren 20 Decor Jaren 20 Decor

Jaren 20 Decor Jaren 20 Decor

Jaren 20 Decor Jaren 20 Decor


Bij ons kunt u boeken:

Champagneglas act: champagneact.nl
Burlesque acts - een Burlesque act kiezen: burlesque-act.nl
Een Burlesque danseres kiezen of eenBurlesque dansgroep: burlesque-danseres.nl
Vintage fotograaf: burlesque-party.nl
Little people boeken:vburlesqueacts.nl
Burlesque hostesses en shows: burlesque-feest.nl
Burlesque show met slangen: burlesque-danseressen.nl
Crystal gazer uit de Twenties - Miss Vedette: burlesque-show.nl
Wat is Burlesque?: burlesquedanseressen.nl
Decor, eten en drinken: burlesquefeest.nl
All-in concept Burlesque themafeest: burlesque-thema-avond.nl
Burlesque vuurspuwer: burlesquedanseres.nl
Burlesque acrobatenen magiërs: burlesquethemaavond.nl
Burlesque bands en zangeressen: burlesque-shows.nl
Burlesque workshops: burlesque-thema-feest.nl
Vintage DJ - Een leuke DJ voor je vintage feest!: greatgatsbyfeest.nl
Kijk voor foto’s van vorige feesten op: burlesque-acts.nl
Kijk voor de prijzen van onze acts op: burlesqueact.nl
Zie uitleg champagneglas act op: champagneact.nl
Vacatures / Burlesque danseres worden: danseresworden.nl

Contactgegevens:
Bel ons:

Vanuit Nederland:
Telefoon & WhatsApp: 0320 - 69037 Mobiel: 06-29 457 407 of 06 44 508 525

From outside the Netherlands:
Telephone & WhatsApp: 0031320 - 69037 Mobile: 00316-29 457 407 of 00316 44 508 525 E-mailadres: artiesten.feest@gmail.com
of chat met ons via de chat functie op deze website!

Des te meer acts u boekt, deste groter de korting! (Actie: bij het boeken van 5 acts iséén act gratis!)
Jaren 20 Decor Onze danseressen Champagneglas act
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Een Burlesque act kiezen Lady simone
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Vintage fotograaf Little people boeken Burlesque hostesses en shows
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Crystal gazer uit de Twenties Cancan danseressen Show met slangen
Jaren 20 Decor
BETALINGEN:

Houdt u er alstublieft rekening mee dat wij helaas geen betalingen achteraf kunnen accepteren. Wij accepteren alleen contante betaling op de datum van het optreden, of betaling vooraf op onze bankrekening, steeds tegen afgifte van de factuur. Of 50% vooraf en 50% op de dag van het feest bij aankomst. Wilt u zo vriendelijk zijn om, voordat u een boeking bij ons doet, na te gaan of dat mogelijk is binnen uw organisatie?

Indien u ervoor kiest om vooraf per bank te betalen, dan verzoeken wij u om uiterlijk 2 weken voor het optreden de gage over te maken op onze bankrekening.
Nogmaals, wij kunnen helaas geen betalingen achteraf accepteren. Bij het niet tijdig betalen van de gage – dus zonder betaling vooraf of contante betaling op de datum van het evenement (voor aanvang shows) – behouden wij ons het recht voor om het optreden niet door te laten gaan. Pas na het overmaken van de gage, of na contante betaling bij aanvang, is het optreden definitief bevestigd.
Wij zijn vanzelfsprekend in het bezit van een IPV (Inhoudingsplichtigenverklaring) voor artiesten (loonvrijstelling voor u) en de benodigde bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. 

Al ons decoratiemateriaal is brandveilig gemaakt; wij beschikken vanzelfsprekend over een brandveiligheidscertificaat. Graag vooraf aangeven als u wilt dat wij dit certificaat meebrengen. Als u verder nog speciale wensen heeft m.b.t. de brandveiligheid, wilt u die dan minimaal 2 weken van tevoren aan ons doorgeven?


Jaren 20 Decor Burlesque vuurspuwer Burlesque acrobatenen magiërs Burlesque bands en zangeressen
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Eten en drinken Magiërs, magic Burlesque acrobatenen magiërs
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Danseres Antonella Danseres Ashvini
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Surprise cake burlesque show Danseres Noor Danseres Mariana Burlesque workshops
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor Kostuumverhuur Uitleg champagneglas Vintage DJ Poederdoos act Dirty Loundry Act Waaier dans act
Jaren 20 Decor


Je vind ons via:
vindhier.nl

 

 
Jaren 20 Decor
Jaren 20 Decor

Beschikbaar:


Bent u een evenement, een bruiloft of een groot multicultureel festival aan het organiseren? En vraagt u zich af wat het kost om een Mariachi band te laten optreden?? Wij kunnen een mooie offerte maken voor u!

Wij zijn beschikbaar voor optredens in:
Nederland, Belgie en Duitsland en andere landen op aanvraag
en verder onder andere steden zoals:

Nieuwe Krim Nieuweroord Nieuwlande Nieuw-Roden Nieuw-Schoonebeek Nieuw-Weerdinge Nijensleek Nijeveen Nijeveense Bovenboer Nijlande Nijstad Nolde Nooitgedacht Noordbarge Noordscheschut Noord-Sleen Noordwijk Norg Norgervaart Nuil Odoorn Odoornerveen Oldendiever Oldenhave Oosteinde Oosterbroek Oosterhesselen Oosterse Bos Oranje

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites. Neem contact met ons op voor meer informatie. Specifieke informatie en algemene voorwaarden voor de burlesque danseressen muziek vindt u HIER.


Copyright ©2020 AstroCat. All rights reserved.